BiaBed hoes kunstleder Expand

BiaBed hoes kunstleder

BiaBed BiaBed

Nieuw

Kunstleder hoes ter vervanging van de overtrek van het Biabed. Verkrijgbaar in de kleuren: blauw, bruin, grijs, groen, zwart

More details

€ 24,95

Kunstleder hoes ter vervanging van de overtrek van het Biabed.

Verkrijgbaar in de kleuren: blauw, bruin, grijs, groen, zwart.

Maten:

- Biabed 2 - 50 x 60 x 12 cm
- Biabed 3 - 60 x 70 x 12 cm
- Biabed 4 - 70 x 85 x 15 cm
- Biabed 6 - 80 x 100 x 15 cm
- Biabed 7 - 100 x 120 x 15 cm


Let op: de levertijd bedraagt 1-2 weken.

Bia Bed reinigen:

Het Biabed is een hygienisch hondenbed en is gemakkelijk te onderhouden. Elk bed heeft een jaar garantie op fabricage-fouten. Het Biabed is gemakkelijk te verplaatsen en goed schoon te houden. Alleen een sopje van water en groene zeep is voldoende voor een fris bed. Andere schoonmaakmiddelen en afwasmiddelen, worden sterk afgeraden omdat al te krachtige schoonmaak-middelen weekmakers bevatten die de kunstlederen bekleding kunnen aantasten.
Mocht de kunstlederen bekleding toch zijn beschadigd dan is er een nieuwe kunstlederen bekleding te bestellen zodat u niet een geheel nieuw bed hoeft te kopen.
Aanbevolen wordt om de fleece overtrek te wassen op 40 graden en te drogen in de wasdroger om de vezels zacht en wollig te houden.
Het Biabed is hoofdzakelijk bestemd voor gebruik binnenshuis of in overdekte kennels.

Het Bia Bed heeft een lange geschiedenis en is een echte klassieker aan het worden. Het bed is ontworpen door Bengt Asklöf, die in 1969 vanuit Zweden de productie startte.


In de loop der jaren is het Bia Bed steeds verder ontwikkeld en verbeterd. De verbeteringen zijn doorgevoerd aan de hand van onderzoeken naar het gedrag van de hond en de continue wereldwijde ontwikkeling van materialen en stoffen. Sinds 1998 zijn de bedden en ontwerpen uitgebreid door Frederik Axelsson.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Write a review

BiaBed hoes kunstleder

BiaBed hoes kunstleder

Kunstleder hoes ter vervanging van de overtrek van het Biabed. Verkrijgbaar in de kleuren: blauw, bruin, grijs, groen, zwart

Bekeken producten

Accept Site use cookies